Màgia Torredembarra

Foto: 

Cedida
Alguns dels participants del segon Festival de Màgia de Torredembarra

Els 7 imperdibles del Festival de Màgia de Torredembarra

Alguns dels millors mags de l'Estat es donaran cita els dies 27, 28 i 29 d'abril
Surtdecasa Camp
,
12/04/2018
Espectacles
Desaparicions d'objectes, escapisme, endevinacions inesperades... La màgia s'escapa de les lleis de la natura i ens descobreix un món de misteris i elements sobrenaturals. Hi ha una variant anomenada il·lusionisme que es fonamenta en l'ús explícit de trucs i sovint en un llenguatge teatral. Del 27 al 29 d'abril, la màgia en moltes de les seves possibilitats serà la protagonista a Torredembarra, que es convertirà en el punt de trobada de molts dels millors mags del moment a tot l'Estat. Un festival que arriba a la seva segona edició després del gran èxit de la primera amb dues grans gales. Us hem destacat algunes de les figures que participaran en els actes de divendres, dissabte i diumenge.

1. Màgia al carrer
Divendres es podrà gaudir dels millors trucs al carrer. Durant tota la tarda, mags com Alexis Pardo, Màgic Titu i Màgic Jordi oferiran espectacles gratuïts a peu d'asfalt per mesclar-se amb els veïns i omplir de vida els carrers per on passegem cada dia.

2. Oscar de la Torre i els misteris de l'aigua
Serà l'encarregat de fer dissabte al matí un espectacle-taller sobre els misteris de l'aigua màgica. Un espectacle educatiu, dirigit sobretot als més menuts, que parlarà de l'aigua, les seves propietats i els misteris que envolten a aquest element. Recomanat a partir de 6 anys i amb un aforament màxim 100 persones. El preu de l'entrada serà de 4 euros per als infants que han d'anar acompanyats d'un adult.

  • imatge de control 1per1

3. Dani Polo, de 'Màgia Borràs' a campió estatal
Aquest jove mag gallec a qui van regalar un joc de 'Màgia Borràs' quan tenia 6 anys s'ha convertit en una estrella de la màgia a tot l'Estat. Presentarà un show diferent i serà un dels convidats de luxe a la gala nacional que se celebrarà dissabte de 19:30 a 21:30h al casal Municipal presentada pel Mag Kayto. 

4. Mag Albert
Un altre dels participants de la gala, amb tan sols 21 anys i diversos premis artístics a la butxaca, és una de les joves promeses de la màgia actual del nostre país, on forma part de les millors programacions artístiques. Més de 130 actuacions anuals que realitza avalen la qualitat de les seves presentacions màgiques. 'Albert ilusionist' és la seva  darrera producció artística amb un espectacle de màgia musical i visual.

5. Mag Luís Manuel
És un il·lusionista granadí especialitzat en el fascinat art de la manipulació on les seves mans doten de vida cartes, monedes o mocadors. Us farà creure en la màgia amb una posada en escena elegant i sòbria. Luis Manuel Salmerón, amb una trajectòria de 20 anys, ha guanyat el prestigiós premi Frakson.

6. Nuel Galán
Inquiet, apassionat, tenaç i divertit. Quatre adjectius per descriure aquest jove mag que ja és una estrella de la televisió. Multipremiat a Espanya, també participarà a la gala nacional i és un dels artistes més esperats. Nuel Galán promet un viatge fascinant que segurament no oblidaràs.

7. Déjà Vu
Aquesta companyia serà l'encarregada de fer la gala de cloenda el diumenge. La companyia de teatre ubicada a prop de Barcelona és especialista en màgia per tots els públics que fa reviure històries d'ambients diferents on l'humor i la tendresa dels seus personatges, i una cuidada posada en escena, et donen la benvinguda a moments espectaculars.

Més informació: 

A

També et pot interessar