Vol-Ras

Foto: 

Cedida
Els 'Clownic' tancaran el COS diumenge 25 al Bartrina

Els 5 espectacles imperdibles del 18è Festival COS de Reus

Arriba el Festival de Moviment i Teatre Gestual, del 22 al 25 d'octubre
Surtdecasa Camp
,
21/10/2015
Espectacles
El COS arriba a la majoria d'edat i, malgrat tot, ho fa en plena forma. Del 22 al 25 d'octubre, teatres i places de Reus gaudiran d'una nova edició d'aquest festival dedicat al moviment i al teatre gestual, que aquest any ha programat un total de tretze espectacles. Hi ha companyies internacionals, de catalanes, i fins i tot de locals, de tots els estils i per a tots els gustos. Per orientar-vos, aquí teniu les nostres particulars recomanacions del que aquests dies veurem a la capital del Baix Camp.

Vol-Ras

‘Gestos, ganyotes i posturetes’
Dijous 22 d’octubre, 20 h. Teatre Fortuny. 70’. 10 euros.

Enguany són la imatge del festival. Han anunciat el seu comiat però abans no podien deixar perdre l’ocasió de passar de nou pel COS. Els Vol-Ras oferiran el muntatge inaugural del festival que consistirà en una revisió de ‘Gestos, ganyotes i posturetes’, una conferència-espectacle que ja es va poder veure al primer festival d’ara fa 18 anys.

 

Habeas Corpus Compagnie

‘Reverso’
Dijous 22 d’octubre, 21:30 h. Teatre Bartrina. 45’. 5 euros.

Aquest és un dels projectes que es veuran al COS que ha estat seleccionat per Move Award, una xarxa europea per a la promoció del nou teatre visual. Un espectacle de circ protagonitzat per un duo i el moviment dels seus cossos, en un escenari on es creuen les fronteres entre el terra i les parets.

 

Companyia Madeleine

‘Pren l’aire’
Divendres 23 d’octubre, 23 h. Cal Massó. 55’.

Potser un dels espectacles més trencadors d’aquest COS és ‘Pren l’aire’ de la Companyia Madeleine. Sis actors sobre l’escena interpretant un inquietant relat basat en el destí de l’ésser humà i en la pèrdua de l’aire que respirem...

 

Cia. Patrícia Pardo

‘El fandango de Marx’
Dissabte 24 d’octubre, 20 h. Sala Santa Llúcia. 70’. 5 euros.
Si ajuntem pallasses i equilibristes amb una cantadora i un guitarrista que interpreten música tradicional valenciana surt ‘El fandango de Marx’; una curiosa creació que parla de la desigualtat i del càstig.

 

Cia. Clownic

‘Jobs’
Diumenge 25 d’octubre, 19 h. Teatre Bartrina. 75’. 10 euros.

Clownic és la companyia clònica oficial del Tricicle i entre ells, hi trobem un reusenc, l’actor Gerard Domènech. Enguany seran els encarregats de tancar el COS amb l’espectacle ‘Jobs’ al Bartrina. Un muntatge replet de gags que parla de les vicissituds del món laboral.

A

També et pot interessar