Auditori Diputació de Tarragona
Auditori de la Diputació
Carrer de Pere Martell, 2
43001 - Tarragona
  • 977 296 634
  • cultura@dipta.cat

Cartellera

Lazzaro feliz

Sinopsi

Lazzaro, un jove pagès d'excepcional bondat, viu a La Inviolata, una aldea que s'ha mantingut allunyada del món i que està controlada per la marquesa Alfonsina de Luna. Allí, la vida dels pagesos no ha canviat mai; són explotats, i ells, a la vegada, abusen de la bondat de Lazzaro. Un estiu, es fa amic de Tancredi, el fill de la Marquesa. Entre ells sorgeix una amistat tan preciosa que farà viatjar a Lazzaro a través del temps i el portarà a conèixer el món modern.

Horaris: 

Dissabte 30 d'octubre: 19:00h

VO

La (des)educación de Cameron Post

Sinopsi

Una jove és obligada per la seva família a assistir a un centre de teràpia per reorientar la sexualitat de joves homosexuals.

Horaris: 

Diumenge 31 d'octubre: 19:00h

Retrato de una mujer en llamas

Sinopsi

França, 1770. Marianne, una pintora, rep un encàrrec que consisteix en realitzar el retrat de noces d'Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent i que té seriosos dubtes respecte el seu pròxim matrimoni. Marianne ha de retratar-la sense el seu coneixement, motiu pel qual es dedica a investigar-la a diari. 

Horaris: 

Dissabte 6 de novembre: 19:00h

Otra ronda

Sinopsi

Quatre professors d'institut s'embarquen en un experiment sociològic en el qual cadascun d'ells haurà de mantenir la taxa d'alcohol en el seu cos al mateix nivell, durant la seva vida diària, intentant demostrar d'aquesta manera que poden millorar en tots els aspectes de la seva vida.

Horaris: 

Diumenge 7 de novembre: 19:00h

Para Sama

Sinopsi

Narra la història, a través d'una carta que escriu una mare a la seva filla, d'una jove dona que enfronta l'amor i la maternitat en un clima de guerra.

En aquesta carta es relata la vida de Waad al-Kateab durant els cinc anys del conflicte bèl·lic a Síria, context on la jove s'enamora d'un estudiant de medicina, es casa i dóna a llum a Sama. Mentre tot el poble Sirià intenta escapar del país, el matrimoni decideix quedar-se al front d'un hospital de voluntaris fundat per a curar als ferits de guerra.

Horaris: 

Dissabte 13 de novembre: 19:00h

Més informació

L'Auditori de la Diputació de Tarragona i d'acord amb les característiques que determina el PECCAT (Pla d'Equipaments Culturals de Catalunya 2010-2020) és un equipament destinat a acollir de manera preferent o habitual activitat escènica i musical. En aquest sentit, l'Auditori ha de servir per donar solució a la necessitats de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de disposar d'un espai de gran format i en bones condicions acústiques per al seu ús com a sala de concerts i formació dels alumnes.

L'Auditori de la Diputació de Tarragona es planteja com espai de referència de l’activitat escènico-musical i, com a tal, ha de poder acollir activitats d’exhibició i audició –professionals i amateurs–, així com activitats de creació, producció, formació i dinamització comunitària. Aquesta concepció el legitima com a equipament cultural bàsic de servei permanent a la ciutadania.