Auditori Diputació de Tarragona
Auditori de la Diputació
Carrer de Pere Martell, 2
43001 - Tarragona
  • 977 296 634
  • cultura@dipta.cat

Cartellera

VOSE
The Rider

The Rider

Sinopsi

Brady, que va ser una de les estrelles del "rodeo" i un talentós entrenador de cavalls, té un accident que l'incapacita per tornar a muntar. Quan torna a casa se'n adona que l'únic que vol fer és muntar a cavall i participar en "rodeos", fet que el frustra bastant. En un intent per reprendre el control de la seva vida, Brady emprèn un viatge per buscar una nova identitat i del significat del que és ser un home al cor d'Amèrica.

Horaris: 

Diumenge 20 d'octubre: 19:00h

Més informació

L'Auditori de la Diputació de Tarragona i d'acord amb les característiques que determina el PECCAT (Pla d'Equipaments Culturals de Catalunya 2010-2020) és un equipament destinat a acollir de manera preferent o habitual activitat escènica i musical. En aquest sentit, l'Auditori ha de servir per donar solució a la necessitats de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de disposar d'un espai de gran format i en bones condicions acústiques per al seu ús com a sala de concerts i formació dels alumnes.

L'Auditori de la Diputació de Tarragona es planteja com espai de referència de l’activitat escènico-musical i, com a tal, ha de poder acollir activitats d’exhibició i audició –professionals i amateurs–, així com activitats de creació, producció, formació i dinamització comunitària. Aquesta concepció el legitima com a equipament cultural bàsic de servei permanent a la ciutadania.