Auditori Diputació de Tarragona
Auditori de la Diputació
Carrer de Pere Martell, 2
43001 - Tarragona
  • 977 296 634
  • cultura@dipta.cat

Què hi pots fer?

Pel·lícula 'La Mujer Montanya' de Benedikt Erlingsson
Arts
Del 12 de gener al 29 de març

Cartellera

VOS
Els dies que vindran

Els dies que vindran

Sinopsi

Vir (30) i Lluís (32) fa només un any que surten junts, quan descobreixen que estan 'embarassats'. Durant 9 mesos, seguirem l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les seves pors, alegries, les seves expectatives i les realitats que, durant el seu embaràs, creixen davant d'ells, intentant aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d'aprendre a ser dos... Utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors protagonistes, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés.

Horaris: 

Diumenge 19 de gener: 19:00h

VOS
Lo que arde

Lo que arde

Sinopsi

Ningú espera Amador quan surt de la presó després de complir condemna per haver provocat un incendi. Torna a casa seva, una aldea perduda de les muntanyes de Lugo, on tornarà a conviure amb la seva mare, Benedicta, la seva gossa Luna i les seves tres vaques. Les seves vides transcórren al ritme pausat de la natura, fins que tot canvia quan un foc violent arrasa la zona.

Horaris: 

Diumenge 26 de gener: 19:00h

VOS
La Chana

La Chana

Sinopsi

Durant els anys seixanta i setanta, La Chana va ser una de les ballarines de flamenc més populars del món fins que va desaparèixer sobtadament del focus públic. De nom Antonia Santiago Amador, nascuda a l'Hospitalet de Llobregat el 1946, La Chana és una figura imprescindible del flamenc d'Espanya que va abandonar sobtadament els escenaris, en el moment més àlgid de la seva carrera. Aquest documental reprèn la seva història i mostra una artista encara poderosa.

Horaris: 

Diumenge 2 de febrer: 19:00h

VOS
Parásitos

Parásitos

Sinopsi

Tant Gi Taek (Song Kang Ho) com la seva família estan sense feina. Quan el seu fill gran, Gi Woo (Choi Woo Shik), comença a donar classes particulars a casa de Park (Lee Sun Gyun), les dues famílies, que tenen molt en comú tot i pertànyer a dos móns totalment diferents, comencen una interrelació de resultats imprevisibles.

Horaris: 

Diumenge 9 de febrer: 19:00h

VOS
Border

Border

Sinopsi

Tina és una agent de duanes reconeguda per la seva eficiència i pel seu extraordinari olfacte. Dóna la impressió de poder olorar la culpabilitat d'un individu. Però quan Vore, un home aparentment sospitós, passa davant d'ella, les seves habilitats es posen a prova per primera vegada. Tina sap que Vore oculta alguna cosa, però no aconsegueix identificar què és. 

Horaris: 

Diumenge 16 de febrer: 19:00h

VOS
El pan de la guerra (The Breadwinner)

The Breadwinner (El pan de la guerra)

Sinopsi

Parvana és una nena d'onze anys que viu a la capital de l'Afganistan, Kabul, durant el període de domini dels talibans. En ser el seu pare detingut, els membres de la família es queden sense recursos i, degut a que les dones tenen prohibit guanyar diners, decideixen transformar a Parvana en un nen per poder treballar.

Horaris: 

Diumenge 23 de febrer: 19:00h

VOS
Buenos vecinos

Buenos vecinos

Sinopsi

Un home és acusat d'adulteri per la seva promesa i obligat a traslladar-se a casa dels seus pares. Mentre lluita per la custòdia de la seva filla de quatre anys, es veu progressivament immers en una disputa entre els seus progenitors i els seus veïns a propòsit d'un vell i bonic arbre. 

Horaris: 

Diumenge 1 de març: 19:00h

VOS
Bienvenida a Montparnasse

Bienvenida a Montparnasse

Sinopsi

Paula torna a París però no té diners i es troba totes les portes tancades. En lloc de posar-se nostàlgica, se submergeix en la vida parisenca.

Horaris: 

Diumenge 8 de març: 19:00h

VOS
Génesis

Génesis

Sinopsi

Guillaume, la seva germanastra Charlotte i Félix experimenten les turbulències del primer amor... Després de 'Los demonios' (The Demons, 2015), Philippe Lesage torna amb una nova pel·lícula autobiogràfica.

Horaris: 

Diumenge 15 de març: 19:00h

VOS
En la sombra

En la sombra

Sinopsi

La vida de Katja s'enfonsa quan el seu home i el seu fill moren en un atemptat amb bomba. Després del dol i la injustícia, arribarà el temps de la venjança. 

Horaris: 

Diumenge 22 de març: 19:00h

VOS
Súper empollonas

Súper empollonas

Sinopsi

Dues excel·lents estudiants i grans amigues, la nit abans de la seva graduació de l'institut, de sobte se n'adonen que podrien haver-se esforçat una mica menys a classe i haver-se divertit més. Així que decideixen fer alguna cosa al respecte per compensar tant estudi i tan poca diversió: recuperar els anys perduts en una nit boja. 

Horaris: 

Diumenge 29 de març: 19:00h

Més informació

L'Auditori de la Diputació de Tarragona i d'acord amb les característiques que determina el PECCAT (Pla d'Equipaments Culturals de Catalunya 2010-2020) és un equipament destinat a acollir de manera preferent o habitual activitat escènica i musical. En aquest sentit, l'Auditori ha de servir per donar solució a la necessitats de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de disposar d'un espai de gran format i en bones condicions acústiques per al seu ús com a sala de concerts i formació dels alumnes.

L'Auditori de la Diputació de Tarragona es planteja com espai de referència de l’activitat escènico-musical i, com a tal, ha de poder acollir activitats d’exhibició i audició –professionals i amateurs–, així com activitats de creació, producció, formació i dinamització comunitària. Aquesta concepció el legitima com a equipament cultural bàsic de servei permanent a la ciutadania.