Jump to navigation
1. El tast de paelles encarxofadesUn dels actes estrella de les jornades tindrà lloc el diumenge 22 de març, a partir de les 11 hores, a la plaça del Pòsit. La idea és fer un tast de paelles amb carfoxa. De peix, de carn, i amb totes les varietats possibles. Aquestes paelles aniran a càrrec de tots els restaurants participants en les jornades. Una forma lúdica de menjar en comunitat i provar aquest producte de la terra.2. Descobreix els valors nutritiusLa varietat de carxofa utilitzada a les nostres comarques és la blanca de Tudela que, conreada a nivell del mar i amb les condicions agroclimàtiques del nostre entorn, produeixen una carxofa tendra, amb molt de gust i de qualitat extraordinària. Aquestes jornades et permetran no només descobrir el sabor, sinó també totes les propietats associades a aquest aliment.3. La ruta dels restaurants Del 13 al 29 de març, pots gaudir de la setena edició de l''Encarxofa't a Cambrils, amb molt bon gust' en la qual més de 30 restaurants t'oferiran aplicacions gastronòmiques on la carxofa, capaç d'unir els regnes de la terra i el mar que defineixen casa nostra, es converteix en l'autèntica protagonista. A l'enllaç de sota podràs consultar tots els menús perquè elegeixis aquell que més t'agradi.
4. Una passejada per CambrilsDurant la campanya gastronòmica, a més a més, et proposem una ruta per Cambrils. Podem començar per la Torre del Port o també anomenada Torre dels Moros, és una antiga torre de guaita de defensa de la costa alçada al segle XVII. La seva ubicació al mig del port, l’ha convertit en un dels edificis més coneguts de Cambrils. Aquest passeig ens servirà per veure el mar de prop. A la tarda, podem fer un passeig pel barri antic de Cambrils, un recorregut on hi trobareu acollidores places i carrers estrets amb molt d’encant amb balcons plens de flors i edificis històrics.
Web Ajuntament de CambrilsConsulta els menús