Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Federico García

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle 'Federico García'

Participa en el sorteig per aquest diumenge 18 (18h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dijous, 15 febrer, 2018 - 15:00

En el 81è aniversari de la mort del poeta, Pep Tosar s’apropa al món interior de Federico García Lorca en un viatge sorprenent i formidable pels paisatges de Castella i Andalusia. Una biografia sonora i visual. Una guia per entendre millor el poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat.

El muntatge recorre els episodis vitals més destacats de la vida del poeta i dramaturg i els confereix la seva pròpia banda sonora. Alhora, estableix connexions entre els fragments biogràfics i les obres que Lorca va escriure durant aquells períodes.

Música, teatre i ball conflueixen en aquest espectacle tan emotiu.

Sortegem una entrada doble per a l'espectacle del proper diumenge 18 de febrer a les 18h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 8 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dimecres i haurà de confirmar la seva assisitència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, el Teatre Kursaal podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.