Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Calma

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Calma!'

Participa en el sorteig pel dissabte 25 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 23 maig, 2019 - 15:00

Guillem Albà torna al Teatre de l’Aurora amb el seu sisè espectacle, coincidint amb els 12 anys del naixement de la seva companyia.

'Calma!' és un espectacle total de teatre de creació, amb grans dosis de clown, teatre visual, gestual i de titelles. Un muntatge que recull el color més poètic i visual de 'Pluja' i 'Trau', i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Un espectacle per aturar-nos una estona, riure i oblidar la pressa a que ens aboca el dia a dia.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper dissabte 25 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 23 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.