Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Cançó per tornar a casa

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Cançó per tornar a casa'

Participa en el sorteig pel diumenge 23 (18h) al Teatre Kursaal
El concurs acaba:
dijous, 20 febrer, 2020 - 15:00

Teatre 'Cançó per tornar a casa' de la companyia T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, que en aquesta ocasió s'uneixen a a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.

Sinopsi:
Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure al vell casalot heretat de la seva mare en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res. Però el destí vol que, mentre es produeix aquest retrobament, coincideixin dos fets més.

D’una banda, el dramaturg cèlebre, que ha estat sempre un llop estepari que fuig de la societat, decideix retirar-se en el cim de la carrera per a anar-se a viure al bosc.

D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure, amb la seva ajudant Valentina, un succés tràgic que el manté pendent d’un judici.

Sortegem una entrada doble per l'espectacle del proper diumenge 23 a les 18h al Teatre Kursaal de Manresa. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 20 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, l'organització podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.