Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Decadència

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Decadència'

Participa en el sorteig pel divendres 24 (21h) al Teatre de l'Aurora
El concurs acaba:
dijous, 23 gener, 2020 - 15:00

'Decadència' és un retrat satíric, mordaç i carregat d’humor negre de la classe alta d’Anglaterra. Un text clau de la dramatúrgia britànica, escrit per Steven Berkoff, considerat un autor maleït i punyent.

L’obra, interpretada per Carles Martínez i Míriam Alamany, gira al voltant de la decadència moral d’uns personatges (dues parelles i més d’una traïció) i uns valors representants de l’alta societat “benestant i frívola, culta, rica i banal”.

Una història d’amants i desenganys que acabarà amb el triomf decadent de la classe benestant. Una comèdia ferotge que revela allò que la societat intenta emmascarar.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper divendres 24 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 23 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre de l'Aurora podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.