Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Estat decepció

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Estat decepció'

Participa en el sorteig pel divendres 31 (20:30h) al Teatre Conservatori de Manresa
El concurs acaba:
dijous, 30 gener, 2020 - 15:00

Una comèdia produïda per la Sala Flyhard sobre la corrupció, que -encara que es vulgui amagar- viu amb nosaltres.

Sinopsi:
Nit d’aldarulls al centre de la ciutat. Dues detingudes. Una d’elles emparentada amb una figura rellevant del poder judicial. L’altra, no. Una sortirà ràpidament de l’ensurt i veurà com s’esborren els rastres de la seva presència al lloc dels fets. L’altra, no.

La lluita de dues forces: la defensa dels ideals versus les obligacions a què ens lliguen determinats pactes. Un pols que acabarà explotant a la cara de tots els implicats i potser també a la dels espectadors. Hi ha fils que és millor no començar a tibar, si no és que vols acabar ple de merda.

Sortegem una entrada doble per l'espectacle del proper divendres 31 a les 20:30h al Teatre Conservatori de Manresa. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 30 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, l'organització podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.