Espectacles
,
2017
Dijous 13 de juliol, 22h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

III Nit Solidària i del Circ

En el marc del Festival Deltebre Dansa, tercera edició de la Nit Solidària i del Circ, que té com a objectiu reforçar el ferm compromís del Festival amb les persones, especialment amb la comunitat que l’acull. 

Programa: 

- Marabunta, Guillem Albà & La Marabunta: Un espectacle de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. A l’escenari, els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Res no té sentit i tot és possible.

 

- Drift and spin, Cie L’Indécente: Un passeig. Una melodia captivadora. Un espai de somni i sensible, una dona doma el seu cavall de dues rodes com a soci. Amazona descalça, explosiva, suau, llisa. Una cerca perpètua del moviment de la vida.

 

- 0I, Zirkus Morsa: Dóna’m un punt de suport i mouré el món. El mouré per a tu. Quin món? El que queda del món. Tu i jo. Un quadrat i un cercle. Si la geografia és geometria, les paraules no són necessàries.

 

- El Trozo, Alexis Akrovatakis: Pur cos en un espai senzill amb els ulls ben oberts, detectant l’àrea i deixant el cos moure’s. Cada petita cosa que ha estat filtrada visualment té els seus efectes sobre el cos i activa diferents parts d’aquest.

 

- Deinde, Britt Portelli: Exploració del moment en què es necessita trencar amb el que coneixem per poder créixer. Brittannie fa servir el seu cos i el seu cub aeri per descobrir què passa quan es necessita sortir de la zona de confort.

 

- NINGUNAPALABRA, Jose & Dani: Una parella que es coneix a la perfecció i alhora apareix una sorpresa. Lluny de parlar d’amor, els seus cossos parlen d’aquesta relació poc comuna. Es trobaran amb el seu univers de llibertat, vol i adrenalina.

Preu: 

5€ (per persona i nit) 
Venda online d'entrades

Organitza: 

Festival Deltebre Dansa i NOMEN.

Col·labora: 

Càritas Parroquials de Jesús i Maria i de La Cava, i Creu Roja Deltebre.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1