Delta Hotel
Avinguda del canal, Camí de la illeta s/n
43580 - Deltebre
  • 977 480 046
  • reserves@deltahotel.net
Humus de remolatxa amb tabulé de verdures, musclo i vinagreta de yuzu
Cuina mediterrània i de proximitat

A Delta Hotel oferim una gran varietat de plats de carta i de menús que són creats depenent dels productes de temporada, ja que garantim la degustació de productes de Km 0 i de gran qualitat. Tot això regat amb la millor selecció de vins dels millors cellers, per aconseguir com resultat les millors experiències gastronòmiques.

Delta Hotel
El teu hotel al Delta de l'Ebre

Delta Hotel obre les seves portes el 21 de juliol del 1995 amb l'objectiu de ser referent en turisme sostenible i gastronomia de proximitat. Amb una visió de recuperació de tradicions i costums del Delta, decidim integrar la nostra instal·lació hotelera en un entorn únic i especial, envoltat d'arrossars. Per tant, estem situats en un entorn únic, al costat del casc urbà però al mateix temps al centre del descans i de la natura típica del Delta de l'Ebre.

> Reserves aquí - enllaç

Més informació

Al Restaurant Delta Hotel podràs degustar la gastronomia del Delta de l'Ebre. És un dels punts essencials del nostre hotel, per això oferim la cuina típica deltaica amb el valor afegit d'escollir productes de proximitat i de qualitat.

Descobreix els més destacats plats tradicionals de la cuina autòctona i els millors vins de la nostra terra des de l'ampli i espaiós restaurant, des del qual podràs admirar les meravelloses vistes que ens regala el nostre paisatge.

No solament ens encarreguem de cuidar al màxim la gastronomia, sinó també la manera d'oferir-la, ja que l'amabilitat i el rigor són les característiques que defineixen el nostre servei de sala i de cuina.