Espectacles
,
2018
Del 16 al 29 de juliol
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Festival Deltebre Dansa

14a edició del festival Deltebre Dansa, l'epicentre durant quinze dies de la dansa, les arts escèniques i el circ contemporani, amb formació de qualitat i excel·lència per als professionals del sector, sota la direcció de Roberto Olivan, fundador del Festival; al mateix temps que oferint una àmplia programació d'espectacles d'avantguarda, de màxima qualitat i de disciplines variades. 

Programa: 

Consulta tota la programació d'espectacles (enllaç)

Preu: 

5€ per persona i nit (comprar entrades)
(amb una única entrada es podrà accedir a tots els espectacles d’aquella mateixa nit) 
*L’entrada es paga per seient i no per edat, de manera que els  infants fins a 3 anys podran accedir gratuïtament sempre que no ocupin un seient.

A excepció de:  Circuit “Deltebre, atracció natural”
Aquest dia els espectacles seran d’entrada lliure, excepte 'Go Figure Out Yourself d’Ultima Vez – Wim Vandekeybus' (10€ per persona i passi).
 

Venda d’entrades:
- Per Internet (ticketea.com): fins a les 16h del mateix dia de l’espectacle. La venda en línia demana un registre ràpid al sistema. En cas d’esgotar-se les entrades per Internet, també pots comprar-les a taquilla a partir de les 19h del mateix dia (i fins que s’acabin).

- Compra a taquilla: el mateix dia de cada espectacle. Horari de taquilla als Espais d’espectacles i oci: de 19 a 21:30h del 16 al 28 de juliol. La venda d’entrades a taquilla serà en efectiu. No s’acceptaran pagaments amb targeta de crèdit.

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar