AGENDA
Espectacles
Espectacle 'Oumouri' de SonYa
2019
Divendres 19 de juliol, 22:30h
  • Deltebre
Carpa Deltebre Dansa

Nit de Solos - Deltebre Dansa

En el marc del Festival Deltebre Dansa, Nit de Solos amb un homenatge a totes aquestes actuacions d’una sola persona. Una única persona contant una història. Una sola persona a l’escenari. Un viatge inesperat cap al ser interior. De mi per a tu. De tu per a mi. Perquè, encara que sembli que s’està emprenent o fent quelcom sol, es tracta d’éssers humans que reflexionen amb tots nosaltres sobre temes transcendentals que ens uneixen a tots.

Espectacles
- 'Oumouri' de SonYa: Ella es mou per l’espai. Oumouri. Plena de vida, passa a través. D’una raça lenta, tumultuosa i tòxica. Alhora orgànica, deconstrueix el moviment i juga amb el temps.

- '18' de Peter Jasko: Petit manifest dedicat a la llibertat de la recerca, a la seva pràctica contínua de la dansa. És un treball basat en els descansos interns i externs.

- 'RAD (experiment)' de Clara Furey: En resposta a l’àlbum Different Trains, de Steve Reich, aquest petit experiment de dansa existencial explora paisatges interiors i intenta localitzar la resplendor en la foscor envolupant.

- 'Clarity' de Jesús Guiraldi: Un cos completament nou, aparentment més lent, però no ho és. Espera, en moviment, en el present, un lloc on no pots afanyar-te. Un sentiment d’eternitat. Tocant la profunditat abans de sortir a la superfície.

- 'Perfomance improvisation' de Paola Madrid: Paola se centra en el moviment creatiu. Fent ús de la improvisació, transforma i reorganitza la nostra imaginació cap a la consciència.

Preu: 

5€ (comprar entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

ROPA - Roberto Olivan Performing Arts 

Col·labora: 

Ajuntament de Deltebre

Més informació: 

Et pot interessar

Festes Majors - Prat de Comte 2019
Del 22 al 28 d'agost
Prat de Comte
Espectacle 'A vore'
Dijous 5 de setembre, 19h
La Ràpita
Buhos + Joan Rovira + Sense Sal
Diumenge 1 de setembre, 23:45h
Tortosa
Exposició 'La meua terra és de colors' d'Emilio Zaragoza
Del 9 d'agost al 28 de setembre
Sant Jaume d'Enveja
Orígens - La Ràpita 2019
De l'11 al 13 d'octubre
La Ràpita
Contalles del Delta - MónNatura Delta de l'Ebre
Dies 30 i 31 d'agost, 19h
Amposta
Festa Major - Vinebre 2019
Del 28 d'agost a l'1 de setembre
Vinebre
Recorregut ornitològic amb Lo Roget - Ascó 2019
Dissabte 31 d'agost, 9:45h
Ascó