Espectacles
,
2019
Divendres 19 de juliol, 22:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Nit de Solos - Deltebre Dansa

En el marc del Festival Deltebre Dansa, Nit de Solos amb un homenatge a totes aquestes actuacions d’una sola persona. Una única persona contant una història. Una sola persona a l’escenari. Un viatge inesperat cap al ser interior. De mi per a tu. De tu per a mi. Perquè, encara que sembli que s’està emprenent o fent quelcom sol, es tracta d’éssers humans que reflexionen amb tots nosaltres sobre temes transcendentals que ens uneixen a tots.

Espectacles
- 'Oumouri' de SonYa: Ella es mou per l’espai. Oumouri. Plena de vida, passa a través. D’una raça lenta, tumultuosa i tòxica. Alhora orgànica, deconstrueix el moviment i juga amb el temps.

- '18' de Peter Jasko: Petit manifest dedicat a la llibertat de la recerca, a la seva pràctica contínua de la dansa. És un treball basat en els descansos interns i externs.

- 'RAD (experiment)' de Clara Furey: En resposta a l’àlbum Different Trains, de Steve Reich, aquest petit experiment de dansa existencial explora paisatges interiors i intenta localitzar la resplendor en la foscor envolupant.

- 'Clarity' de Jesús Guiraldi: Un cos completament nou, aparentment més lent, però no ho és. Espera, en moviment, en el present, un lloc on no pots afanyar-te. Un sentiment d’eternitat. Tocant la profunditat abans de sortir a la superfície.

- 'Perfomance improvisation' de Paola Madrid: Paola se centra en el moviment creatiu. Fent ús de la improvisació, transforma i reorganitza la nostra imaginació cap a la consciència.

Preu: 

5€ (comprar entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

ROPA - Roberto Olivan Performing Arts 

Col·labora: 

Ajuntament de Deltebre

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1