Espectacles
,
2019
Dijous 11 de juliol, 22h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

V Nit Solidària i del Circ

En el marc del Festival Deltebre Dansa, cinquena edició de la Nit solidària i del Circ, on el circ contemporani i la solidaritat es donen la mà, amb un vespre de fins a sis espectacles diversos i amb la pallassa contemporània Alba Sarraute com a mestra de cerimònies.

Sinopsi: 

Gran nit del circ a la Carpa Deltebre Dansa (22h)
Dansa acrobàtica, diàbolo, corda, contact ball, clown i roda Cyr de la mà d’algunes de les noves veus creatives del circ contemporani internacional. Un circ tan divers i amb tantes personalitats com les dels seus creadors. Un circ que ens apropa a les emocions.

Sobre aquest fons de disciplines variades, el Festival Deltebre Dansa torna a apostar per la creativitat del circ contemporani, una branca artística que ha experimentat una vertadera revolució, passant de ser considerat un art menor a ser un dels sectors punters de les Arts Escèniques.

Recollida solidària (20h)
Un any més, i en el marc d’aquesta nit dedicada al circ, el Festival Deltebre Dansa reafirma el seu compromís amb la comunitat que l’acull. Per aquest motiu, tornarem a realitzar una recollida solidària d’aliments i altres productes de primera necessitat que es repartiran entre les persones del municipi que més ho necessitin. Podeu col·laborar portant aliments de llarga duració, com oli, conserves, lactis, etc. així com productes d’higiene personal. Aquesta iniciativa compta amb la participació de Creu Roja de Deltebre i les Càrites Parroquials de La Cava i de Jesús i Maria.

Programa: 

- 'The Beast Won' de Sky Flow Artist
- 'Trapeze in the hole' de la Cia. Laden Clasde
- 'линя́ь (Liñatz)' de My!Laika
- 'Russian bar' de Barcode Circus Company
- 'Aerial hoop' de Barcode Circus Company
- 'Duo André Leo' del Duo André Leo

Preu: 

5€ (comprar entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

ROPA - Roberto Olivan Performing Arts 

Col·labora: 

Ajuntament de Deltebre

Més informació: