Menjar i beure
,
2020
Del 6 al 22 de març
Restaurants col·laboradors
Deltebre

Jornades Gastronòmiques de la tellerina

Quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de la Tellerina a Deltebre, que donen veu a un dels productes més exquisits del territori.

Sinopsi: 

La tellerina és un mol·lusc molt apreciat entre la gent del Baix Ebre i el Montsià. Es tracta d'un producte que podem trobar sota la sorra, ja que viu en colònies als fons arenosos propers al litoral. Es pot pescar amb mètodes artesanals o semiindustrials, com l'arrossegament, les dragues, els rastells o, fins i tot, a mà. És un mol·lusc molt típic de la cuinta litoral del Delta de l'Ebre.

Programa: 

Restaurants, menús i preus aquí (enllaç PDF)

Preu: 

Entre 15 i 35€

Organitza: 

Ajuntament de Deltebre i Federació de Comerç i Turisme (Fecotur)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1