Espectacles
,
2022
Divendres 15 de juliol, 22:30h
Parc del Riu
Deltebre

Espectacles 'Aperitivo' + 'Hito'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles amb 'Aperitivo' de Los Informalls, i 'Hito', dels ballarins Chey Jurado i Akira Yoshida.

La nit continuarà amb la sessió musical de Dj Pantheon i la seva col·lecció de discos de vinil que conté tots els estils de ball per garantir el gaudi de l'enterna celebració.

Sinopsi: 

'Aperitivo'
Una proposta atrevida que es duu a terme a través del joc, el moviment, la veu, el poder del riure i el ridícul, on l’error juga un paper fonamental com eina que trenca amb allò establert i obre una bretxa on sorgeix la vida i l’art. La pregunta que es plantegen és: Com podem ser sense actuar i actuar sent? Quins són els canals pels quals ens podem alliberar del judici i ser nosaltres mateixos? On rau l’important de la nostra existència? 

'Aperitivo' de Los Informalls és una adaptació de la seva peça llarga i plat principal 'Entranyes amb patates', on el repte consisteix a retirar les capes de pell, una a una, fins arribar a les entranyes del lloc on els límits de la nostra identitat es desdobleguen.

'Hito' 
Dues persones atenent a allò que els uneix, buscant alguna cosa, quelcom que ja tenen però no per això perden el gust de buscar-ho, transitant i alimentant l'emoció que neix del seu nexe des del simple cap al simple complex. Buscar fins a perdre el nord, i aquí, tornar a trobar: el viatge entre persones (Hito). 

Sovint depenem d'elements externs que faciliten les nostres vides, fins que aquestes coses realment acaben dirigint les nostres vides. Però, què passa quan perdem aquestes coses que donem tant per fet? Què en queda, doncs? Com a humans, sempre estem buscant una direcció. Sense una direcció, estem perduts. Perdre's també és bonic i moltes noves opcions s'obren a l'horitzó.

Preu: 

5€/nit (Venda d'entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1