Espectacles
,
2022
Dimecres 13 de juliol, 22h
Parc del Riu
Deltebre

Espectacles 'Gizaki' + 'Within closed eyes'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles amb 'Gizaki', obra creada durant la quarantena del COVID-19 i influenciada per ella a càrrec de Lali Ayguadé & Akira Yoshida; i 'Within closed eyes', dels coreògrafs Emio Greco i Pieter C. Scholten.

Sinopsi: 

'Gizaki'
Dos personatges coexisteixen en una habitació i analitzen l'ésser humà: una reflexió sobre els mecanismes subjacents, tant a nivell físic (la forma, la complexitat de moviment que tenen les persones) com a nivell interior (les emocions, tot això que no es veu però se sent) i sobre el pont que uneix aquests dos mons.

Què és veritat i què és mentida, quan coexistim amb el món interior i l'exterior? L'ambigüitat és molt present. Es mostren persones que no saben si senten o no senten, si són felices o no ho són, si somriuen a causa d'una emoció o si és una simple execució. Ens trobem davant d'un altre tipus de persona, que té un altre tipus de lògica.

'Within closed eyes' 
Els coreògrafs Emio Greco i Pieter C.Scholten s’embarquen en un diàleg artístic amb Victor Callens i Barbara Meneses, antics ballarins i col·laboradors seus. Tots quatre es llancen a la recerca de l’essència d’un llenguatge coreogràfic que els ha unit intermitentment durant els darrers 20 anys.

Preu: 

5€/nit (Venda d'entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)