Espectacles
,
2024
Dijous 18 de juliol, 21:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacle 'Los Perros'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, espectacle 'Los Perros' de Led Silhouette, companyia de dansa creada i dirigida pel navarrès Martxel Rodriguez i el madrileny Jon López, amb seu al poble de Lesaka, Navarra.

Paral·lelament a la seva activitat com a intèrprets a la companyia "La Veronal", inicien el 2016 la seva etapa com a creadors codirigint el col·lectiu de joves artistes formats en diferents disciplines de la dansa i influenciats per l'art contemporani.

Investiguen sobre noves formes de moviment i diferents conceptes amb l'objectiu d'oferir la seva pròpia visió de la dansa contemporània, construint una plataforma on treballar i fer de Led Silhouette quelcom únic.

Sinopsi: 

El desplegament d'una dansa apassionada que troba el seu sentit més pur en la repetició i en la catarsi: ballar fins a l'esgotament, bordar fins a l'esgotament, viure fins a defallir. El relat de l'home que es contempla en l'altre per trobar-se a ell mateix. Dos homes abraçats. Dos homes que ballen fins que tot acaba i tot torna a començar.

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: