Espectacles
,
2024
Dimecres 17 de juliol, 21:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacle 'Soy madera'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, espectacle 'Soy madera' d'ELELEI, companyia que neix el 2019 de la col·laboració entre els artistes Sabrina Gargano (Barletta, Itàlia) i Rafa Jagat (València), units per la idea de poder ajuntar els seus propis camins de dansa i teatre.

Sinopsi: 

Prenc la decisió de gestionar la meva ràbia des de la fusta. Utilitzo 6 pals. Pesen 3 quilos cadascun, la qual cosa suposa un gran esforç per a mi manipular-los i ballar amb ells al llarg de la peça. Simbolitzo així l'emoció de la ràbia des del pes, la precarietat i constància per aconseguir els meus objectius sense perdre l'aplom. 

Després d'estudiar durant tres anys Shiatsu, vaig descobrir que cadascun de nosaltres té un element predominant (aigua, foc, terra, aire, fusta). Va ser quan vaig conèixer el meu. La fusta. Element que té diferents característiques com la flexibilitat, el poder d'elecció i la ràbia com a emoció. 

Com a dona, la vaig rebutjar fins que em vaig adonar que la meva ràbia és una determinació infinita i un dels ingredients de la meva existència. Aquesta ràbia a vegades em va impulsar a caure en un perfil histèric on perdia el control, essent el meu refugi no parar de ballar. La repressió i l'agressivitat condueixen a la destrucció. Aleshores, com puc utilitzar aquesta força per fer justícia a la meva vida?

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: