Espectacles
,
2024
Divendres 12 de juliol, 22h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles 'The Dance of Change' + 'Feelings' + 'Two out of three'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, espectacles 'The Dance of Change' de Peter Jasko, involucrat en la comunitat de la dansa en diferents parts del món com a intèrpret, coreògraf i professor durant més de 20 anys; 'Feelings' de Janet Novas, ballarina, creadora, actriu i docent, que construeix la seva obra des de l'observació, l'experiència i el diàleg amb el seu cos com a principal eina; i 'Two out of three' de Giorgia Gasparetto i Vitus Denifl, que col·laboren des de 2021. 

Sinopsi: 

'The Dance of Change'
Tinc el desig d'explorar els camins poc usuals que ofereixen els nostres moviments interns. M'interessa veure com el moviment més mínim pot crear el major efecte d'ona i com arriba als molts racons amagats. Com poden els moviments microcòsmics evolucionar en línies extenses d'energia? Des d'una perspectiva de donar la benvinguda a les imperfeccions, vull convidar a mi mateix i als espectadors a un ball de canvi i de profunda mobilitat.

'Feelings'
Feelings és una obra que mai s'ha definit, va néixer el dia d'una mort i va sorgir com un crit o un plor per aquella pèrdua... Des d'aquell moment es va negar a prendre una forma concreta i també es va negar a morir. Feelings és un cos viu que vol habitar espais per plorar, per prendre el plor com un exercici d'alliberament, per ballar-lo i exaltar la bellesa d'un cos abatut.

'Two out of three'
Invitació a reconèixer els lligams d'interdependència entre nosaltres i la natura. La dansa i la música, com a formes de memòria ancestral, es converteixen en guies cap a un viatge cap al ritual, cap a l'arcaic, per a redescobrir la relació amb el planeta. Més enllà de la idea de dominació, la investigació abraça una visió del tot, per intentar imaginar nous mons possibles. 'Som Natura, fa molt que hem estat absents, però ara tornem' 'Nosaltres dos, com ens hem enganyat' _ W.Whitman

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar