Espectacles
,
2024
Dimecres 10 de juliol, 21:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles 'Funámbulo' + 'Drauma' + 'El baile de la zurda'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, espectacles 'Funámbulo' de Colectivo Clá, companyia independent dedicada a l'art de la dansa contemporània; 'Drauma' de Paulina Espinosa, artista escènica, docent i creadora mexicana, i Mariana Oliveira,  artista i creadora escènica originària de Madeira, Portugal; i 'El baile de la zurda' de Lacerda, companyia de dansa contemporània que sorgeix amb la intenció d’indagar escènicament sobre el concepte de ritual i els misteris que comporta.

Sinopsi: 

'Funámbulo'
'Exploro la deconstrucció, les possibilitats de conèixer els meus buits i com em plena l'exterior, el material. Qüestiono com de present estic en aquest moment, com em afecten les tendències socials; com les codifico per a transitar els meus anhels. Sóc qui dic ser o només em redueixo a ser un objecte més de consum?'

'Drauma'
"Som un món de personatges impactats per una sèrie de traumes, traumes que ens han marcat des de la infància. En "Drauma (del Trauma al Drama)" explorem les quatre respostes al trauma: lluitar, fugir, congelar-se i adular, en forma d'un divertit i emocional però no menys dramàtic viatge a través dels records vivencials de dos personatges."

'El baile de la zurda'
En aquesta creació, LaCerda es proposa indagar en l'impuls vital que mou a tot cos que balla al ritme de la música, investigant la naturalesa del ball com a moviment, però també com a espai de trobada festiva i paradigma de la col•lectivitat. “El Baile de la Zurda” és un homenatge al ball, a les ganes de viure ballant malgrat tot; un homenatge també a les arrels llatinoamericanes dels creadors, font de la seva passió per la dansa.

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar