Espectacles
,
2024
Dimarts 9 de juliol, 21:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles 'Peculiar Redux' + 'Specular Peculiar'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, espectacles 'Peculiar Redux', d'Ana Morales, un dels noms més destacats de l'escena flamenca; i 'Specular Peculiar', d'Eyas Dance Project, companyia de dansa contemporània i estudi de producció artística i cultural, fundada el 2018 pels codirectors, creadors i ballarins Carlos González i Seth Buckley. 

Sinopsi: 

'Peculiar Redux'
Diferent, especial, únic o distint, algú que no encaixa en els trets genètics i irromp o neix d'ells una mirada de característiques diferents. Així ens endinsarem en aquest món, que crearem entre diferents personalitats per configurar un 'Quadre Flamenc' des d'una visió abstracta d'aquest art. Un viatge amb un sense fi de possibilitats obertes per recórrer el món de la dansa, la música, el flamenc.

'Specular Peculiar'
Una seqüència d'interseccions còsmiques, on el temps tal com el coneixem, es dissol en les múltiples dimensions del cos. Cada criatura explora els límits físics de la seva massa i el vincle velat que existeix en cada vulnerable trobada. Aprofundint en la naturalesa humana i en la font sobrenatural, 'Specular Peculiar' és una cerimònia a una realitat invisible.

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar