Espectacles
,
2024
Dimarts 16 de juliol, 21:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles 'Ritual de una (anti) Catarsis' + 'Dancing Through the Summer' + 'Verweile doch, Du bist so schön!'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, espectacles 'Ritual de una (anti) Catarsis' d'Estefania Dondi, intèrpret, coreògrafa i mestra de Costa Rica; 'Dancing Through the Summer' de Milan Tomášik, coreògraf, intèrpret, ballarí, director artístic i mestre que treballa internacionalment en el camp de la dansa i les arts escèniques; i 'Verweile doch, Du bist so schön!' de la Cooperativa Maura Morales, amb un nucli principal format per la ballarina i coreògrafa Maura Morales i el compositor Michio Woirgardt.

Sinopsi: 

'Ritual de una (anti) Catarsis'
... l'evolució d'una catarsi silenciosa... les paraules i les accions no dites surten, el cos del silenci es transforma i s'entrega al dolç plaer dels teus sentits. Una barreja de records i memòries parlades des del meu cos. Una catarsi personal, absurda, pròpia, amb i sense sentit.

'Dancing Through the Summer'
L'espectacle és una sèrie de dansa de composició instantània concebuda per Milan Tomášik i realitzada en diversos tipus d'espais a l'aire lliure i no convencionals. Aquesta actuació única i irrepetible captura el ritme, l'arquitectura corporal, les accions físiques i sensorials, cocreades i recolzades per música electrònica.

'Verweile doch, Du bist so schön!'
És probablement l'aposta més famosa de la literatura universal: el Faust de Goethe aferma un cop a Mefistòfeles, es tracta de la seva ànima i d'un únic moment complet. Així, Faust entra en contacte directe amb la seva pròpia presència present i connecta amb la qualitat temporal del moment. Tots ho hem experimentat: el moment perfecte. I tots som conscients de la fugacitat de tota experiència i, no obstant això, sempre volem lluitar contra ella. Viure el moment és una cosa. Acceptar la seva fugacitat és una altra. En aquesta peça, la Cooperativa Maura Morales es dedica a la màgia del moment i a la seva infinita finitud.

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar