Espectacles
,
2024
Dijous 11 de juliol, 21:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Nit solidària i del circ

En el marc del Festival Deltebre Dansa, nova edició de la Nit Solidària i del Circ, que comptarà amb Kerol com a mestre de cerimònies, i diversos artistes convidats que oferiran actuacions de trapezi aeri, acro-dansa o Hoverboard acrobàtic, entre altres disciplines.

Artistes convidats:

Duo Bazaliy
Duo Bazaliy són un duo dinàmic d'artistes de trapezi, que redefineixen els límits de l'entreteniment aeri amb la seva impressionant actuació. Com a artistes de trapezi professionals, la seva exclusiva actuació aèria captiva els espectadors amb la seva actuació de dansa aèria. Les seves inoblidables actuacions aèries no són només exhibicions de destresa física sinó també una expressió d'art, combinant intrincades maniobres acrobàtiques amb l'elegància de la dansa aèria.

Luis Roldan & Inès Maccario (La Cie SID)
Inès Maccario, artista de circ de Brussel·les i Marsella, es va formar en acrobàcies aèries i de terra al Centre des arts du cirque Balthazar, i després a l'Académie Fratellini. El 2017, va cofundar la companyia SID amb Antoine Deheppe. 
Luis Roldan, nascut a Bayamón, Puerto Rico. Després d'explorar la música, la dansa i les arts visuals, va trobar un nou propòsit en el món del circ. Graduat de l'ESAC (École Supérieure des Arts du Cirque-2022), la seva passió pel quadre coreà i el hand-tohand el va portar a continuar desenvolupant-se en el món del circ. 

Daniele Sorisi
Nascut a Florència el 1985, a l'edat de 16 anys, comença a canalitzar totes les seves energies en el circ. Malabarista irreverent, acrodancer i base de mà a mà, el 2006 es gradua a l'Escola de Circ FLIC en malabarisme. A partir d'aquí es converteix en cofundador de la companyia MagdaClan, una de les majors companyies de circ contemporani amb una carpa a Itàlia. 

Tiphaine Rochais
Artista de circ contemporani durant 8 anys, s'especialitza en acrobàcies de terra i roda alemanya. Forma part de la companyia italiana Magdaclan Circo, amb la qual ha recorregut Europa durant 7 anys, així com del col·lectiu "Les Chapacans". 

Nico Montes de Oca 
Artista de circ professional que ha dedicat la seva vida a l'equilibrisme i les arts del circ. Va descobrir el circ als 16 anys quan va veure per primera vegada un malabarista actuant a la seva ciutat natal i se'n va enamorar. Va començar a desenvolupar les seves habilitats de manera autodidàctica, cosa que el va portar a viatjar arreu del món, trobant més persones com ell.

Stina Maria Riedeld
Stina explora diversos estils i contextos de la dansa i els combina amb la seva pròpia pràctica d'acro-dansa en què ha estat treballant durant els últims 4 anys. Va començar el seu viatge en el circ l'any 2013 com a voladora en acrobàcia en parella i en grup, i des de llavors ha explorat diverses disciplines.

Preu: 

 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
Un any més, es farà la recollida d’aliments i de productes de primera necessitat, que seran donats a organitzacions sense ànim de lucre del municipi.

Organitza: 

Roberto Olivan Performing Arts (ROPA)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar