Espectacles
,
2016
Dimecres 20 de juliol, 22h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles 'Sórdito' + 'Fragile Matter'

En el marc del festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles de dansa contemporània amb 'Sórdito' de Gabriel Rodríguez Villalobos i 'Fragile Matter' de SEAD’s Bodhi Project. 

Sinopsi 'Sórdito': 
Peça guanyadora del Certamen SóLODOS EN DANZA / Barva – Costa Rica / 2016. Neci en el seu mutisme, divagava sense sentit en atmosferes sòrdides, malgrat les vigílies, submergit en les meditacions fins a trobar els riures. Si em mossego, el sabor és dolç, les mans busquen enfonsar-se… tornaré quan les coses s’hagin aclarit…

Sinopsi 'Fragile Matter': 
Un breu estudi del cos com a metàfora: en guerra entre o en la unitat amb el mateix. Tant pot cursar la batalla, sobreviure al trauma o rendir-se. Seguint un viatge de paisatges visuals i físics, el grup exposa la tensió a través d’aquests temes i experiències dels estrats dels seus mons íntims. Mons íntims a través dels seus cossos… Ballen per parlar un idioma que no es parla… Un que sempre hi és present, però trencat. 'Fragile Matter' ha estat nominat com a Best Choreography i Best Group Ensemble a Hong Kong Dance Alliance 2014.
 

Entrada lliure. Reserva obligatòria (enllaç) 
 

Més informació: 
www.deltebredansa.cat
www.facebook.com/deltebredansa

*Article relacionat Surtdecasa: 
Els 6 imperdibles del Deltebre Dansa! 

  • imatge de control 1per1