Paula Pairó
,
07/06/2018
Activa't

Reivindicant el poder femení entre onades

Sant Pere Pescador serà l'escenari de la 3a edició de la Sweet Aloha Costa Brava

Foto: 

Sweet Aloha Costa Brava
Participants de la darrera edició.
Desconnexió i aprenentatge: aquests són els objectius principals per les organitzadores d'aquest esdeveniment esportiu trencador i reivindicatiu. Tres dies per gaudir d'activitats entre onades i a l'aire lliure. Més de 200 dones que del 15 al 17 de juny es faran seva la platja de Sant Pere Pescador per compartir i practicar uns esports que són filosofia de vida!

Aquesta serà la tercera edició d'una trobada surfista, només per a noies, que reuneix a dones esportistes amants d'una vida sana. Afeccionades al windsurf, kitesurf i paddle surf (SUP) compartiran vent, platja i onades demostrant que aquestes modalitats són més que un esport, són una filosofia de vida que afavoreix de forma harmònica i equilibrada cos i ment.

Durant aquests tres dies, les participants podran gaudir de sessions d'aigua durant tot el dia a l'aire lliure. A més, també hi haurà classes de tots els nivells, des de les participants que vulguin iniciar-se en el món surfer com les que ja tenen nocions i volen perfeccionar el seu nivell.

Aquesta és una bona oportunitat per desconnectar de la rutina i viure una activitat diferent amb l'esport com a fil conductor. L'ambient desenfadat, amb sopars a la platja, activitats de fitness a la sorra, xerrades, balls de la Polinèsia i concerts fan d'aquests dies una experiència única i inoblidable.

Així doncs, les instal·lacions de luxe de La Ballena Alegre acolliran més de 250 dones atrevides, aventureres i amb ganes de moltes onades per fer d'aquest Sweed Aloha Costa Brava 2018 un cap de setmana de somni.

Més informació: 

Sweet Aloha Costa Brava 2018

Del 15 al 17 de juny

www.sweetalohacostabrava.com/

També et pot interessar