Foto: 

Sweet Aloha Costa Brava
Sweet Aloha Costa Brava s'instal·la a Sant Pere Pescador

El bon rotllo surfer s'apodera de les platges de Sant Pere Pescador

Se celebrarà durant el cap de setmana del 16 al 18 de juny
Paula Pairó
,
14/06/2017
Activa't
Arriba l'estiu a l'Empordà, i amb ell arriben tots els esports relacionats amb el mar, el vent i el «bon rotllo». Així doncs, seguint amb aquesta dinàmica, el municipi de Sant Pere Pescador es prepara per acollir el pròxim cap de setmana un dels esdeveniments més moderns de la Costa Brava: el Sweet Aloha Costa Brava 2017. Enguany l'esdeveniment comptarà amb tres dies plens d'activitats per a les noies més surferes de la zona i, sobretot, per les dones esportistes amants d'una vida sana. T'hi apuntes?
Durant tres dies les activitats no pararan i més de 200 noies podran gaudir de la seva passió

Les aficionades al windsurf, kitesurf i paddle surf (SUP) tenen una cita aquest cap de setmana. Al Sweet Aloha Costa Brava 2017 compartiran vent, platja i onades demostrant que aquestes modalitats són més que un esport, són una filosofia de vida que afavoreix de forma harmònica i equilibrada cos i ment.

Durant tres dies les activitats no pararan i més de 200 noies podran gaudir de la seva passió: els esports d'aigua a l'aire lliure. Hi haurà classes de tots els nivells per a les participants que vulguin iniciar-se en el món 'surfer' i per a les que ja tenen nocions, puguin perfeccionar i millorar el seu nivell.

L'esdeveniment pretén ser un punt de trobada per totes les 'sufers', amb el que s'organitzaran sopars a la platja, activitats de fitness a la sorra, xerrades, balls de la Polinèsia, concerts i moltes sorpreses. Tot sempre des del màxim respecte per la natura i amb molt “bon rotllo” i caloreta.La trobada es farà a les instal·lacions del càmping La Ballena Alegre del municipi empordanès, que permetrà fer d'aquest cap de setmana, un cap de setmana únic i inoblidable. Hi podran participar noies de totes les edats i de tots els nivells, sempre que compleixin amb una premissa: ganes d'aprendre i de passar-s'ho molt bé.

Les noies també podran gaudir de sessions de fitness a la sorra de la mà del Club Metropolitan, amb sessions de zumba o body combat, i de relaxació com el ioga o de body balance.

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

A

També et pot interessar