Música
,
2017
Diumenge 16 de juliol, 20h
Bar de La Cate
Figueres

Concert de Holy Bouncer i Fetus

Després de l'èxit de les dues primeres edicions ja tornem a tenir aquí el Hullabaloo, el cicle de concerts a l'aire lliure del Bar de La Cate. Ens portarà un grapat de concerts a la fresca, a la terrassa de La Cate, la Caterrassa.

L’Adrià Cortadellas estava embarassat i volia ser pare, però no podia educar un fill tot sol: necessitava un parell de progenitors més i va formar una família amb en Lluís Català i en Jordi Anticó. Fetus passa a fer una família baixempordanesa amb tres tutors legals que ja tenen experiència en el món de la paternitat, amb projectes com Sanjays, 13th Magic Skull o Educators. 

 
Holy Bouncer no són un producte de laboratori. Estan fets del que han menjat des de que es van unir com a germans de sang als 5 anys d'edat. La seva dieta ha estat la gran influència de bandes com Pink Floyd, Tame Impala, The Who, The Doors, Pearl Jam... I, per suposat, el seu Yin Yang són els Rolling Stones y los Beatles. Barrejant sons des dels 70's amb la música més actual, han aconseguit una barreja de rock psicodèlic que ells mateixos defineixen com “Hippie Rock”. Sense masses concessions als paladars fàcils, plens de sorpreses amb girs i ritmes imprevisibles.

Preu: 

gratuït

  • imatge de control 1per1