Figueres
Figueres
Plaça de l'Escorxador, 2
17600 - Figueres
  • 972 503 155
  • turisme@figueres.org
Teatre-Museu Dalí
Museus

El Teatre-Museu Dalí, el Museu de l'Empordà, el Museu del Joguet de Catalunya, el Museu de la Tècnica de l'Empordà o el Museu de l'Electricitat. Figueres és, sense dubte, una ciutat amb una oferta museística molt rica i que ens apropa a imaginaris, contextos i col·leccions impressionants.

> Consulta tots els museus aquí (enllaç)

Església de Sant Pere de Figueres
Patrimoni

El Castell de Sant Ferran, el monument més gran de Catalunya, l'església de Sant Pere, un dels edificis més antics de la ciutat al voltant de la qual es va crear la vila medieval, la casa natal de Salvador Dalí, les places i l'emblemàtica Rambla de Figueres... 

> Consulta espais patrimonials aquí (enllaç)

Ruta Dalí teatralitzada familiar
Visites guiades

Una bona manera de conèixer Figueres són les diverses visites guiades que ofereix la ciutat: des de les més històriques, fins les enogastronòmiques, passant per les literàries o familiars. N'hi ha per a tots els gustos i públics!

> Consulta les visites guiades aquí (enllaç)

Més informació

Figueres és l'epicentre del territori de l'Alt Empordà, els seus principals atractius són el paisatge, la cultura i la història. Està situada  a quinze quilòmetres del mar Mediterrani, als peus dels Pirineus i envoltada per tres parcs naturals. Et sorprendrà el Teatre-Museu Dalí, per dins i per fora, i també altres museus com el del Joguet, de Catalunya, el de l'Empordà, el de l'Electricitat i el de la Tècnica de l'Empordà. A més de la fortalesa més gran d'Europa, el Castell de Sant Ferran.

Per conèixer millor els secrets del món surrealista de  Salvador Dalí i la història de la ciutat, res millor que endinsar-se amb les visites guiades la Figueres de Dalí, Nadalí o la Guerra Civil. Viuràs el dinamisme de la ciutat amb el Festival de Música Acústica o el Festival del Còmic de Figueres entre d'altres. I et fascinarà l'oferta gastronòmica, una barreja de tradició i creativitat, d'ingredients de mar i muntanya, i de bon vi, el de la DO. Empordà. Figueres us espera!

Horaris

De dilluns a dissabte:de 9:30 a 18h
Diumenges i festius: de 10 a 15h

*Horari especial de Setmana Santa:
Divendres sant: de 9:30 a 18h
Dilluns de Pasqua: de 10 a 15h