AGENDA
Música
Maika Makovski
2018
Dissabte 16 de juny, 21h
  • Torroella de Montgrí
Espai Ter

Concert de Maika Makovski & Brossa Quartet Corda

Un any més, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció a l'Empordà aglutina propostes culturals de qualitat a un preu assequible, amb l'objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic. Es posa en marxa amb l'arribada de l'estiu amb una combinació de música, teatre i altres activitats lúdiques i de reflexió. El festival es celebra en una desena de municipis del Baix Empordà en espais de gran bellesa.
 
Compositora, cantant, pianista, guitarrista i actriu, Maika Makovskiactua per primer cop al Festival Ítaca Cultura i Acció amb la seva proposta més personal recollida en les cançons del seu darrer disc, Chinook Wind. L'acompanya el prestigiós Brossa Quartet de Corda de Barcelona; així com Pep Mula, a la bateria, i Pau Vals, a la trompa. Serà un concert per descobrir una nova faceta d’aquesta artista difícil d’encasellar que ha combinat pop, rock, indie o folk i que sempre sorprèn amb les seves posades en escena.
 

Preu: 

15 €

Més informació: 

Et pot interessar

Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Poesia
Dilluns 6 de maig, 21h
La Bisbal d'Empordà
Piano, Pianista, Mans, Teclat
Dissabte 37 d'abril, 20h
Santa Cristina d'Aro
Miedo
Divendres 31 de maig, 21h
Torroella de Montgrí
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Dissabte 4 de maig, 19h
Sant Martí d'Empúries
Névoa
Diumenge 28 d'abril, 19:30h
Cambrils
Concert de Relat, el grup garrotxí de reggae i dub
Divendres 19 d'abril, 22:30h
Olot