AGENDA
Música
2018
Dijous 22 de febrer, 21h
  • La Jonquera
Museu Memorial de l'Exili

Concert de VerdCel 'Sota les cunetes. Justícia!'

L'espectacle Sota les cunetes. Justícia! és un concert coral d'homenatge a les víctimes del terror del franquisme per condemnar totes les violències patides. Ens recorda que la música és memòria viva; que és una eina útil per a unir forces i exigir que d'una vegada es rescabali tot el possible el dolor sofert, que la societat tingui ben present la memòria dels fets i es reclami a les autoritats que facin tot allò necessari en aquest sentit, ara que fa 80 anys de la guerra.

Els referents són Bonet, Raimon, Ovidi, Llach, Pi de la Serra, Rossell, Serrat, Ribalta, Isaac, Giné, d'Efak, Rebull i Muntaner. Cançons que inspiren i motiven l'agrupació musical VerdCel en un espectacle que fa aixecar el públic per cantar dempeus, emocionar, rebel·lar-se i cridar “justícia”.

Aquest concert forma part de la programació dels actes commemoratius de la Retirada “Camins de la Retirada 2018” organitzats per l'Associació FFREEE (Fils et Filles de Républicains Espagnols et Enfants de l'Exode) d'Argelers que tindran lloc entre el 22 i el 25 de febrer de 2018 a La Jonquera, Argelers i Cotlliure.

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de març, 22:30h
Lleida
Diumenge 1 d'abril, 19h
L'Escala
La iaia
Dissabte 24 de març, 23h
Reus
Diumenge 25 de març, de 10 a 14h
La Jonquera
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Diumenge 29 d'abril, 18h
Figueres
Divendres 23 de març, 21h
Figueres