AGENDA
Arts
2018
Del 19 de maig al 25 de juny
  • Torroella de Montgrí
Museu de la Mediterrània

Exposició 'Lloc, memòria i salicòrnies'

Mostra de les intervencions artístiques desenvolupades en el marc del projecte Life Pletera.

La proposta d’intervencions ha estat comissariada pel professor i crític d’art Martí Peran i porta per títol «Lloc, memòria i salicòrnies».

El Life Pletera ha volgut incorporar la mirada de cinc artistes perquè facin un seguiment personal de l’evolució dels treballs i reflexionin, des de la seva creativitat, al voltant del concepte de paisatge.

Els artistes que participen en aquesta iniciativa són Jordi Morell (Salt, 1975), Joan Vinyes (Torroella de Montgrí, 1954), Esteve Subirah (Ullà, 1975), Isadora Wilson (Santiago de Chile, 1984) i Ivó Vinuesa (Barcelona, 1975). S’ha buscat la complicitat d’artistes de diferents disciplines per tal que puguin aportar una visió heterogènia. Tots ells, no obstant això, tenen en comú el fet d’haver treballat o de donar molta rellevància en els seus treballs a conceptes com paisatge, lloc, límit, frontera, memòria o usos de l’espai. Els seus treballs es desenvoluparan durant el procés d’execució de les obres de desurbanització i restauració del projecte Life Pletera, i es materialitzaran en diferents suports, espais i intervencions.
 

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'Mirades nues' de Haidé Costa
Del 20 de setembre al 9 de desembre
Tarragona
Antonio Mestre
Del 10 al 23 d'octubre
Lleida
De l'1 de setembre al 31 de desembre
Castelló d'Empúries
Exposició 'Parelles Artístiques'
Del 28 de setembre al 14 d'octubre
Valls
Del 7 de juliol al 30 de setembre
Castelló d'Empúries
Del 15 de juny al 15 d'octubre
Torroella de Montgrí
Exposició ‘El somni’ de Sara Porras
Del 7 al 28 de setembre
Riudoms