AGENDA
Família
2018
Dilluns 31 de desembre, 11:30h
  • Torroella de Montgrí
Pati de Can Quintana

Festa de l'Home dels Nassos

Un cop més s'arriba al termini de l'any. I l'últim dia de l'any, el dia de Sant Silvestre, és el dia que l’Home dels Nassos de Torroella de Montgrí, personatge emblemàtic que té tants nassos com dies té l'any, surt del Pati de Can Quintana i amb el darrer nas que li queda per passejar-se per la vila de Torroella i saludar petits i grans del municipi i de més enllà que s'hi vulguin apropar.

La seva escomesa és simbolitzar l'any que finalitza i que deixem enrere per donar la benvinguda al nou any. Ho fa a la seva manera, amb el seu gran nas, recorrent carrers i places per recordar entre tots i totes el transcurs de l'any (moments bonics, avorrits, fantàstics, màgics, difícils,...) i repassar les esperances que tenim dipositades en l'any que encetarem. A Torroella de Montgrí, així com a d'altres indrets de Catalunya se celebra la Festa de l'Home dels Nassos recuperant una tradició dels anys seixanta i setanta que forma part del calendari festiu i el patrimoni local del municipi.

Aquest any els actes previstos es faran amb solidaritat a la Marató de TV3.
 

Programa: 

11:30h - Festa de l'home dels Nassos al Pati del Museu de la Mediterrània
18h - Cursa dels Nassos, pels carrers de la Vila, sortida de la plaça Quintana

Programa en .pdf

Et pot interessar

Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Dissabte 23 de març, 20:30h
Torroella de Montgrí
Del 4 d'abril al 5 de maig
Palamós
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Del 7 al 31 de març
Torroella de Montgrí
Divendres 12 d'abril, 19h
Platja d'Aro
Del 9 de març al 30 de maig
Torroella de Montgrí
Diumenge 31 de març, 12h
Corçà