AGENDA
Menjar i beure
2018
Del 5 al 14 d'octubre
  • Roses
Restaurants col·laboradors

Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix

Tradicionalment, els pescadors de Roses cuinaven “Suquet de peix”. Un plat tan senzill com bullir peix acabat de pescar amb patates, ha experimentat una important evolució i, amb el pas del temps, aquesta recepta s'ha anat enriquint amb la incorporació de productes típicament mediterranis. Els restaurants adherits a la campanya “Suquet de peix de Roses” presenten diverses formes de cuinar aquest plat de pescadors tan tradicional, sempre acompanyats de vins elaborats sota la DO Empordà.
 

Et pot interessar

Projecte 'Tots dansen'
Dimarts 30 d'abril
Figueres
Dissabte 30 de març, 21:30h
L'Escala
Espectacle 'Embrossa't' - Cia. Addaura Teatre Visual
Diumenge 10 de març, 18h
Figueres
Les disfresses són un dels principals atractius del carnaval
Dies 2 i 3 de febrer
Llers
Del 22 de gener al 22 de febrer
Figueres
Llibre
Dissabte 9 de maç, 19:30h
L'Escala
Del 2 al 4 de març
L'Escala
Diumenge 24 de febrer, 11:30h
L'Escala