AGENDA
Menjar i beure
2018
Del 5 al 14 d'octubre
  • Roses
Restaurants col·laboradors

Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix

Tradicionalment, els pescadors de Roses cuinaven “Suquet de peix”. Un plat tan senzill com bullir peix acabat de pescar amb patates, ha experimentat una important evolució i, amb el pas del temps, aquesta recepta s'ha anat enriquint amb la incorporació de productes típicament mediterranis. Els restaurants adherits a la campanya “Suquet de peix de Roses” presenten diverses formes de cuinar aquest plat de pescadors tan tradicional, sempre acompanyats de vins elaborats sota la DO Empordà.
 

Et pot interessar

De l'1 al 23 de desembre
Vilafant
Del 16 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019
La Jonquera
Divendres 21 de desembre, 17h
L'Escala
Diumenge 30 de desembre, 11:30h
L'Escala
De l'11 de desembre de 2018 al 7 de gener de 2019
Castelló d'Empúries
Diumenge 23 de desembre, 17h
Vilatenim
Del 22 al 29 de desembre
Camallera
Diumenge 23 de desembre, 12h
Avinyonet de Puigventós