AGENDA
Menjar i beure
2018
Del 5 al 14 d'octubre
  • Roses
Restaurants col·laboradors

Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix

Tradicionalment, els pescadors de Roses cuinaven “Suquet de peix”. Un plat tan senzill com bullir peix acabat de pescar amb patates, ha experimentat una important evolució i, amb el pas del temps, aquesta recepta s'ha anat enriquint amb la incorporació de productes típicament mediterranis. Els restaurants adherits a la campanya “Suquet de peix de Roses” presenten diverses formes de cuinar aquest plat de pescadors tan tradicional, sempre acompanyats de vins elaborats sota la DO Empordà.
 

Et pot interessar

De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala
Dissabte 22 de juny, 19h
Sant Martí d'Empúries
Del 4 de juliol al 17 d'agost
Peralada
Guitarra, Músic, Tocar guitarra
Dilluns 5 d'agost, 20h
L'Escala
Dissabte 6 de juliol, 21h
Figueres
Biblioteques amb DO
De l'1 al 30 de juny
Castelló d'Empúries, Platja d'Aro, Figueres, Garriguella, L'Escala, Palafrugell, Palamós, Roses, Santa Cristina d'Aro
Del e de juliol al 3 d'agost
Roses, Castelló d'Empúries, Empuriabrava
De l'1 de juny al 18 d'agost
Peralada