AGENDA
Menjar i beure
2018
Del 5 al 14 d'octubre
  • Roses
Restaurants col·laboradors

Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix

Tradicionalment, els pescadors de Roses cuinaven “Suquet de peix”. Un plat tan senzill com bullir peix acabat de pescar amb patates, ha experimentat una important evolució i, amb el pas del temps, aquesta recepta s'ha anat enriquint amb la incorporació de productes típicament mediterranis. Els restaurants adherits a la campanya “Suquet de peix de Roses” presenten diverses formes de cuinar aquest plat de pescadors tan tradicional, sempre acompanyats de vins elaborats sota la DO Empordà.
 

Et pot interessar

Del 16 al 18 de novembre
Figueres
Dissabte 20 d'octubre, 11:30h
L'Escala
Divendres 19 d'octubre, 21h
Figueres
Dimarts 16 d'octubre
Castelló d'Empúries
Dissabte 27 d'octubre, 11h
Castelló d'Empúries
Del 16 de desembre a l'1 de gener
Bàscara
Diumenge 11 de novembre, 8h
Darnius