AGENDA
Activa't
2018
Dissabte 17 de març, 10:15h
  • Torroella de Montgrí
Museu de la Mediterrània

XII Jornada de Política Internacional

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acull la XII Jornada de Política Internacional, en aquesta edició portarà per títol "El Planeta: equilibri o destrucció?​", on es parlarà sobre el bon ús que fem dels recursos naturals i si les accions que s'estan portant a terme ajuden o no a solucionar el problema.

 
Cada any, esgotem més aviat els recursos naturals que la Terra és capaç de generar en un sol any. En altres paraules, la data en que s'assoleix l'anomenat dèficit ecològic s'avança any rere any, i aquest ritme, sembla no tenir fre. No són pocs els qui adverteixen que no podem seguir així, doncs la petjada ecològica que generem té un alt cost mediambiental. Però, al seu torn també, econòmic, hipotecant el futur del planeta i la seva bioesfera.
 
És això del que volem debatre en aquesta nova edició de la Jornada de Política Internacional, perquè la bona sostenibilitat del planeta ens afecta a tots. I ho farem de la mà d'especialistes i professionals que treballen per la sostenibilitat d'aquí, de l'Empordà, i la sostenibilitat global. Per això, la jornada tindrà dos apartats clarament diferencials. En la primera part, coneixerem millor en quin punt estem i què es fa per millorar la sostenibilitat del territori i, en la segona, aprendrem sobre la gestió política i empresarial per a la sostenibilitat a nivell global.
 

Preu: 

gratuït

Més informació: 

Et pot interessar

Del 14 de juliol al 19 d'agost
Torroella de Montgrí
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Dissabte 14 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols
Diumenge 30 de setembre, 19h
Torroella de Montgrí
De l'1 al 30 de juny
L'Escala, Torroella de Montgrí
Del 29 de juny al 31 d'agost
Platja d'Aro
Del 13 de juliol al 18 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Concert: Cobla La Principal de la Bisbal
Diumenge 1 de juliol, 19h
Platja d'Aro