AGENDA
Arts
2019
De l'11 d'octubre de 2019 al 26 de gener 2020
  • La Bisbal d'Empordà
Terracotta Museu

Exposició 'Parant taula'

Al 2014 la mostra de ceràmica i gastronomia de la Bisbal, “Tastaolletes”, va organitzar com a activitat paral·lela una exposició col·lectiva de vaixelles de la marca “Ceràmica de la Bisbal” al Castell Palau. Una iniciativa de difusió i de promoció de la ceràmica local que va ser possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació de Ceramistes de la ciutat, i que s’ha anat mantenint i potenciant al llarg de les seves edicions. 
 
L’any 2018 el Terracotta Museu se sumava a aquesta iniciativa acollint a les seves instal·lacions l’exposició de vaixelles, la qual va passar a denominar-se “Parant taula”. 
 
L’èxit d’aquest canvi d’ubicació i de nomenclatura ha propiciat que enguany “Parant taula” segueixi creixent, proposant novetats destacades, cercant nous col·laboradors, i fent passos endavant per tal d’esdevenir un autèntic espai de confluència entre la ceràmica i la gastronomia. La voluntat és posar en valor el treball dels artesans ceramistes de la Bisbal i la seva gran qualitat, així com donar a conèixer les possibilitats de la ceràmica feta a casa nostra tant al públic en general com també als professionals del món de l’hostaleria.
 
 

Inauguració: 

Divendres 25 d'octubre a les 19:00h

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 26 d'abril, 19h
La Bisbal d'Empordà
Exposició 'Abstracció' de Josep Bernat
Del 14 de març al 26 d'abril
Tortosa
Heidi de la Paz
Del 28 de febrer al 30 d'abril
Manresa
Divendres 10 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols
De l'1 de març al 21 de juny
La Bisbal d'Empordà
Exposició 'Hijras, les filles dels Kinnars' d'Anna Lofi
Del 17 de març al 4 d'abril
Tarragona
Diumenge 27 de setembre, 18h
Palamós
Diumenge 5 d'abril, 19h
La Bisbal d'Empordà