Arts
,
2019
De l'11 d'octubre de 2019 al 26 de gener 2020
Terracotta Museu
La Bisbal d'Empordà

Exposició 'Parant taula'

Al 2014 la mostra de ceràmica i gastronomia de la Bisbal, “Tastaolletes”, va organitzar com a activitat paral·lela una exposició col·lectiva de vaixelles de la marca “Ceràmica de la Bisbal” al Castell Palau. Una iniciativa de difusió i de promoció de la ceràmica local que va ser possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació de Ceramistes de la ciutat, i que s’ha anat mantenint i potenciant al llarg de les seves edicions. 
 
L’any 2018 el Terracotta Museu se sumava a aquesta iniciativa acollint a les seves instal·lacions l’exposició de vaixelles, la qual va passar a denominar-se “Parant taula”. 
 
L’èxit d’aquest canvi d’ubicació i de nomenclatura ha propiciat que enguany “Parant taula” segueixi creixent, proposant novetats destacades, cercant nous col·laboradors, i fent passos endavant per tal d’esdevenir un autèntic espai de confluència entre la ceràmica i la gastronomia. La voluntat és posar en valor el treball dels artesans ceramistes de la Bisbal i la seva gran qualitat, així com donar a conèixer les possibilitats de la ceràmica feta a casa nostra tant al públic en general com també als professionals del món de l’hostaleria.
 
 

Inauguració: 

Divendres 25 d'octubre a les 19:00h

Més informació: 

  • imatge de control 1per1