Música
,
2019
Dissabte 15 de juny, 20:30h
Terracotta Museu
La Bisbal d'Empordà

Nit en blanc al Terracotta Museu amb Pavvla

En la seva aposta pels nous formats, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i del Terracota Museu de Ceràmica, proposen una nit cultural en aquest equipament que inclourà diverses propostes d’oci i que culminarà amb el concert de Pavvla, la jove revelació de l’escena musical catalana que presenta el seu nou disc Secretly hoping you catch me looking. Publicat a finals de l’any passat, aquest nou treball consolida el creixement musical i personal de Pavvla que és l’artista indie amb més projecció del nostre país avalada per crítica i públic.

Abans de l’actuació de Pavvla,  el públic podrà gaudir de diverses propostes tant a l’interior com a la terrassa del museu: actuacions musicals de petit format dels alumnes de l’Escola de Música Conrad Saló, activitats de l’Associació Ceramistes La Bisbal o una visita guiada exclusiva i inèdita al magatzem del museu, tancat habitualment al public i que s’obrirà durant aquesta nit blanca de cultura.

Una vesprada amb un aforament limitat per a poc més de 200 persones que podran sopar al mateix espai amb un servei de food trucks ubicat al recinte.
 

Preu: 

14 €

Venda d'entrades a itacacultura.koobin.com

Més informació: 

Properes propostes del Festival Ítaca
 
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1