Activa't
,
2019
Divendres 31 de maig, 20h
Hotel-Restaurant Can Xiquet
Cantallops

Nit Wellness amb Carla Zaplana i Edgar Tarrés

Segona edició de la Nit Wellness de Can Xiquet, una nit dedicada al benestar a través de la nutrició i els sons amb l'Empordà com a escenari. En aquesta ocasió, amb dos convidats molt especials: Carla Zaplana i Edgar Tarrés. L'activitat es complementa amb un sopar especial d'acord amb la temàtica de la nit, el benestar i els ingredients saludables.

--
- Carla Zaplana és dietista, nutricionista i mentora de salut. Nascuda a Figueres, fundadora de la comunitat "Menja net".
- Edgar Tarrés Falcó és expert en Comunicació i Consciència, especialitzat en Mindfulness i en Disseny i Creació d'Experiències de Benestar, a través dels Sons i del Silenci. Escriptor, Músic, Viatger ... col·labora en mitjans digitals i ràdio.

Programa: 

20:00h | Conferència de Carla Zaplana 'Nutrició i Espiritualitat. Com iniciar el camí espiritual a través d'una alimentació neta? Som el que mengem'. Tot aliment que entra al nostre cos ens aporta una freqüència i vibració que ressona i afecta el nostre ésser. Alimentar-se de forma neta, equilibrada i natural és clau per emprendre el camí cap a l'essència, el veritable SER de Llum que som.

21:00h | Sopar especial de cuina saludable a la Sala Mirador.

22:30h | Concert d'harmònics amb meditació guiada per Edgar Tarrés.

Preu: 

70€ / persona (amb sopar inclòs)

Inscripcions: 

Reserves a info@hotelcanxiquet.com o al 972 55 44 55

Organitza: 

Hotel - Restaurant Can Xiquet

Més informació: 

  • imatge de control 1per1