AGENDA
Música
2019
Diumenge 19 de maig, 9h
  • Torroella de Montgrí
Ermita de Santa Caterina

VII Pujada al Montgrí

La VII Pujada al Castell del Montgrí, el 19 de maig, mantindrà enguany el seu esperit reivindicatiu per fer un crit a favor de la igualtat entre dones i homes, i per solidaritzar-se amb les preses i exiliades polítiques del nostre país.
 
En un moment en què s’estan qüestionant els moviments i les polítiques que han de permetre una igualtat plena, el festival convertirà la popular marxa en una ‘Acció lila’ per posicionar-se a favor del paper actiu de les dones en la nostra societat i per donar suport a les dones del nostre país que injustament pateixen presó o exili pel seu compromís amb la democràcia.
 
Com cada any, la proposta comptarà amb diverses actuacions musicals dalt del castell, un dinar popular i el Tast de Vins DO Empordà més multitudinari del món mundial,  amb l’ajut de la DO Empordà i diversos cellers de la zona i l’empresa d’embotits La Selva. Els detalls d’aquesta popular activitat del festival es donaran a conèixer en les properes setmanes.

 

Preu: 

13 €

Venda d'entrades a itacacultura.koobin.com

Més informació: 

Properes propostes del Festival Ítaca
 

Et pot interessar

Dissabte 1 de juny, 12:30h
L'Escala
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Divendres 9 d'agost, 22h
Peralada
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala