Música
,
2020
Dimecres 29 de juliol, 20h
Terracotta Museu
La Bisbal d'Empordà

Concert de Marialluïsa + Germà Aire

Una proposta emmarcada dins del fITM 2020 de la Bisbal d'Empordà.
 

Sinopsi: 

Germà Aire
En Luca i l'Andreu continuen el seu camí iniciat el 2012 després de la dissolució de Mates Mates. Una primera maqueta el 2013, seguit del seu debut amb Ball del Cel el 2014 els col·locava en un terreny de proves, un laboratori on jugaven amb els sons menys concrets i sense límits. Totes aquelles provatures van ser necessàries per parir, quatre anys després, Sempre, el seu segon àlbum.
 
Marialluïsa
Després de sorprendre amb el seu EP de debut Prent-ho amb calma, que els va obrir les portes dels principals festivals del país, els igualadins Marialluïsa ha irromput aquest enguany amb el seu esperat primer LP És per tu i per mi (Bankrobber, 2020), produït per Jordi Matas. Aporta una nova dosi de cançons senzilles però preciosistes, que s’enlairen sobre melodies brillants i sons atmosfèrics.
 
Diego Armando
Diego Armando és l'alter ego del bisbalenc afincat al Clot de Barcelona, Xavier Riembau. Aquest nom li va donar el gran Mani de Primal Scream i Stone Roses, ara fa més de 15 anys en una festa de Sant Joan a la Costa Brava.
 

Preu: 

8 €
Online a entradium.com

Més informació: 

Web fITM

  • imatge de control 1per1