Música
,
2020
Diumenge 24 de maig, 9h
Ermita de Santa Caterina
Torroella de Montgrí

VII Pujada al Montgrí (Suspès!)

La VII Pujada al Castell del Montgrí havia de tenir lloc el 19 de maig de 2019, però l'acció es va haver d'anular per motius meteorològics, aquest any es recupera l'activitat inaugural del Festival Ítaca i mantindrà el seu esperit reivindicatiu per fer un crit a favor de la igualtat entre dones i homes, i per solidaritzar-se amb les preses i exiliades polítiques del nostre país.
 
En aquesta època en què es qüestionen els moviments i les polítiques que han de permetre una igualtat plena, el festival convertirà la popular marxa en una ‘Acció lila’ amb la voluntat de reivindicar una igualtat efectiva entre homes i dones i per donar suport a les dones del nostre país que injustament pateixen presó o exili pel seu compromís amb la democràcia.
 
La periodista Natza Farré, la psicòloga i articulista Alba Alfageme i Neusssi (Neus Rosell), la professora de música que s'ha fet viral a les xarxes a través dels seus vídeos, seran les encarregades de les intervencions reivindicatives de la jornada. El Tast de Vins DO Empordà més multitudinari del món mundial -amb la col·laboració de la DO Empordà i diversos cellers de la zona- també tindrà un toc femení. Serà coordinat per Romina Rivera, de l'empresa d'enoturisme Glops d'Història, i es tastaran vins elaborats per enòlogues empordaneses. 
 
Una actuació musical d'un grup sorpresa dalt del castell i a l'Ermita de Santa Caterina i un dinar popular completen els activitats previstes durant la pujada.
 

Programa: 

El dia de la pujada, les inscripcions s'iniciaran a les 9h del matí i l'activitat començarà a les 10h. El dinar està previst cap a les 14h i la jornada finalitzarà cap a les 16h.

La pujada s'iniciarà a l'Ermita de Santa Caterina, on no es pot aparcar. Una mica abans del lloc de sortida s'habilitarà un estacionament i haureu d'arribar a peu fins a l'ermita.
 

Preu: 

14 euros i inclou la caminada, les actuacions musicals, el dinar amb beguda, la samarreta commemorativa, el tast de vins DO Empordà i un snack de l'empesa d'embotits La Selva. Activitat gratuïta per a mainada de fins a 3 anys.

Venda d'entrades a itacacultura.koobin.com

Més informació: 

  • imatge de control 1per1