Arts
,
2021
Dissabte 29 de maig, 11h
Museu del Joguet de Catalunya
Figueres

Conferència 'Els primers vint anys de Salvador Dalí'

Amb motiu de l'exposició 'Els primers vint anys de Salvador Dalí', inaugurada per primer cop el 2004 coincidint amb el centenari del naixement del geni, el Museu del Joguet de Catalunya i els Amics dels Museus Dalí organitzem una conferència per descobrir aquesta etapa del pintor.

El periodista i estudiós dalinià Josep Playà conversarà amb el director del Museu, Josep Maria Joan, per aprofundir en el treball de recerca realitzat per aquesta exposició que recull desenes d'imatges de la primera etapa de vida de l'artista. Les instantànies no només retraten els primers anys del pintor sinó que també endinsen en la quotidianitat familiar de la seva infància, amb apartats dedicats al pare, la mare, a la seva germana Anna Maria i al seu germà mort.

A més, recull documentació sobre els seus estudis, les seves primeres exposicions, les primeres col·laboracions editorials que va fer i un espai dedicat al joguet més estimat per Anna Maria i Dalí i a qui Federico García Lorca donar nom, Don Osito Marquina.

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Aforament limitat | Reserva la teva plaça aquí (enllaç)

Més informació: