Arts
,
2021

Exposició 'Juguem? Records personal de la memòria col·lectiva de jugar'

El Museu del Joguet de Catalunya presenta aquesta exposició a partir de la idea de Petra Vlasman i en col·laboració amb aquesta artista, que concep l’art com un espai d’expressió, de trobada i de participació social. En la seva obra, els objectes i els joguets tenen un paper en la creació de natures mortes inusuals.

És un projecte participatiu adreçat a recuperar la memòria col·lectiva de jugar a través dels joguets de les 67 persones que hi han col·laborat i que han compartit els seus records de les vivències i sentiments que els desperten. Cada aportació ens revela la significació especial que té per a cada persona el seu joguet i, alhora, ens estimula a recuperar els nostres propis records.

Entre les experiències importants durant les diferents etapes de la nostra vida hi ha els moments d’aprenentatge vivencial, en què el joc té un paper fonamental. El joc és una activitat universal que ha estat sempre present a totes les cultures, i l’única activitat cultural en què la persona és la protagonista. Per aquest motiu, la memòria de jugar pot evocar-nos sentiments i experiències diverses que han contribuït a configurar-nos com a persones.

Horari: 

De dimarts a divendres de 10 a 18h
Dissabtes de 10 a 19h

Inauguració: 

Dimecres 20 d'octubre, 19h

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Museu del Joguet de Catalunya

Degut a la COVID-19 consulteu el web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Et pot interessar