Espectacles
,
2021
Dissabte 25 de setembre, 20:30h
Espai Ter
Torroella de Montgrí

Musical 'La filla del mar'

Teatre musical 'La filla del mar' a càrrec de La Barni Teatre. Inici de la temporada a l'Espai Ter amb una gran obra d’Àngel Guimerà, una de les peces més memorables de la literatura catalana que ara ens arriba en forma d’un gran teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies.

Una història d'una vigència absoluta que parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.

La companyia La Barni Teatre la porta de nou als escenaris en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies.

Sinopsi: 

La Filla del mar ens apropa a l’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena que ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada constantment per tothom a causa dels seus desconeguts orígens. Però l’Àgata troba la pau en allò que justament li va robar la seva família en aquell naufragi, el mar. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva "germana" Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic, extrem, purament instintiu i boig, que desencadenarà tràgiques conseqüències.

Preu: 

 

38€ graderia 1 | 35€ graderia 2 i peu pla | 32€ balcó | 19€ amfiteatre
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text i lletres: Marc Sambola
Interpretació: Xavi Casan, Mariona Castillo, Candela Díaz, Gracia Fernández, Irene Jódar, Albert Mora, Arnau Puig, Marc Sambola, Clara Solé i Toni Viñals

Més informació: