Espectacles
,
2021
Diumenge 14 de novembre, 19h
Espai Ter
Torroella de Montgrí

Teatre 'El gran comediant'

Teatre 'El gran comediant', amb el Joel Joan. Una competició desquiciada d’amics i d’egos que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort.

Sinopsi: 

En Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Els dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (a l’igual que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat mai d’ensortir.

Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix tirar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podía preveure és que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i l’Ernest fa un gir radical a la seva vida. De sobte les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits… molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La seva compassió pel seu amic de l’ànima es transforma en una gelosia incontrolable i a partir d’aquell moment el Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.

Preu: 

 

38€ graderia 1 | 35€ graderia 2 i peu pla | 32€ balcó | 19€ amfiteatre
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Joel Joan
Xavi Mira
Sandra Monclús 
Eduard Muntada
Àfrica Alonso

Més informació: 

Web Espai Ter

  • imatge de control 1per1