Espectacles
,
2022
Diumenge 23 d'octubre, 19h
Espai Ter
Torroella de Montgrí

Espectacle 'Terra baixa'

L'exitosa novetat a les nostres pantalles és 'El Llop', un programa d'entreteniment televisiu que reivindica el teatre amateur del país. Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, posa de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà, de Terra Baixa, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història.

A 'El Llop', l’espectador descobreix com es crea una obra teatral des de zero, i és testimoni de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a l'estrena de l’espectacle: des dels càstings i les proves finals per seleccionar els actors que formaran el repartiment fins als assajos i l’estrena.

Sinopsi: 

La Marta viu sotmesa sentimentalment al Sebastià, propietari de l'hotel on treballa. Aquest, amo i senyor d'un extens patrimoni però pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d'arruïnar-se i decideix casar-se amb una filla de bona família per poder pal·liar els seus deutes. Per fer-ho, primer haurà de fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta. És per això que decideix fer cridar en Manelic, un pastor de les muntanyes, i fer-lo casar amb ella. D'aquesta trobada fortuïta entre la Marta i en Manelic neix l'amor, i és gràcies a aquesta passió que creix l'empenta de la Marta per alliberar-se de les cadenes opressores del Sebastià. Àngel Guimerà planteja magistralment el conflicte constant entre dos mons antagònics i irreconciliables, reflex de les influències realistes i naturalistes de l'època en què 'Terra Baixa' fou escrita: el món pacífic que representa la Terra Alta, i la Terra Baixa, llar de personatges mesquins i profundament corromputs.

Preu: 

 

36€ graderia 1 | 33€ graderia 2 i peu pla | 29€ balcó | 18€ amfiteatre
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Àngel Llàcer
Intèrprets: Alexandra Olmo, Àlecs Guixà, Pep Carpena, Blanca Lasobras, Jordi Ferragut, Toni Aguilar, Tuni Salvadó, Roser Martínez, Alba Segarra, Marc Andreu i Daniel Masalles

Més informació: 

Web Espai Ter