Espectacles
,
2022
Dissabte 8 d'octubre, 21h
Espai Ter
Torroella de Montgrí

Teatre 'Entre copas'

Teatre 'Entre copas', un clàssic del cinema portat als escenaris sota la direcció de Garbi Losada, que narra una setmana de vacances imprevisible de dos amics que acaben de complir 40 anys.

Una comèdia aparentment  “blanca”, divertida i serena, però que mentre es va desenvolupant es mostra plena de càrregues de profunditat, de detalls i de vida.

Durada: 90 minuts

Sinopsi: 

Què passa quan quan t’adones que ningú et tornarà a tutejar? En Miguel i l’Andrés, amics de tota la vida, s’enfronten a aquesta pregunta cadascú a la seva manera. En Miguel, divorciat, deprimit, escriptor frustrat i apassionat del vi, és un pessimista. L’Andrés, un actor fracassat que està a punt de casar-se, un seductor.

Tots dos decideixen fer un viatge com a comiat de solter per l’Andrés i arrosseguen les seves inseguretats de copa en copa, intentant trobar alguna cosa que els permeti escapar de la mediocritat i sentir-se vius.

Fins que es troben amb l’Amaia i la Terra, dues enteses en l’elaboració del vi que treballen a uns cellers de la zona. Aquestes dues dones independents, emprenedores i temperamentals introdueixen un element de desequilibri, una sacsejada vital que els hi exigirà madurar i decidir amb quina perspectiva volen enfrontar-se a la segona meitat de la seva vida.

Preu: 

 

31€ graderia 1 | 28€ graderia 2 i peu pla | 25€ balcó | 15€ amfiteatre
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autor: Rex Pickett
Direcció: Garbi Losada
Repartiment: Juanjo Artero, Patxi Freytez, Ana Villa, Elvira Cuadrupani 

Més informació: 

Web Espai Ter

  • imatge de control 1per1