Espectacles
,
2023
Diumenge 30 d'abril, 19h
Espai Ter
Torroella de Montgrí

Teatre ‘Forever’

Teatre ‘Forever’ de Kulunka Teatro. La formació, amb més de 1.000 funcions a 30 països diferents, és la creadora de peces extraordinàries com André y Dorine i Solitudes, obres d’una gran bellesa reconegudes per públic i crítica.

A la profunditat i tendresa de la història s’hi suma el virtuosisme de posar en escena un escenari giratori que genera una multiplicitat d’espais; i una composició musical preciosa creada per a l’ocasió.

Tot plegat fan de 'Forever' un espectacle de gran bellesa i emoció.

Sinopsi: 

'Forever’ és una obra delicada de teatre gestual i de màscares que ens parla de les relacions familiars d’una parella que, estimant-se amb bogeria, desitgen tenir un fill. Després d’un llarg procés ple de dificultats per concebre i l’esgotament que això genera, finalment aconsegueixen quedar-se embarassats. 

Els obstacles soferts en el camí, fan que protegeixin la seva criatura com un tresor. I protegint-lo tant, en realitat el desprotegeixen. Volent el millor, el desproveeixen d’eines per protegir-se de la vida. I la vida li fa mal.

Ell té clar com vol passar els seus últims dies: llegint el Quixot i deixant ben lligat el futur de la seva dona i, també, el del seu millor amic, en Lluís, que s'acaba de separar de la muller i germana d'Àngels, la Maria.

Preu: 

 

33€ graderia 1 | 30€ graderia 2 i peu pla | 27€ balcó | 16€ amfiteatre
Compra les teves entrades aquí (enllaç) 

 

Fitxa tècnica: 

Autoria: Iñaki Rikarte, José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo
Intèrprets: José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo
Màscares: Garbiñe Insausti
Escenografia: Javier Ruíz de Alegría
Composició musical i espai sonor: Luis Miguel Cobo

Més informació: 

  • imatge de control 1per1