AGENDA
Espectacles
andre_dorine_kulunka_teatro_surtdecasa
2014
Dissabte 25 d'octubre - 21h
  • Figueres
La Cate

André i Dorine, teatre

En un petit saló, el frenètic clic d'una màquina d'escriure, s'embranca diàriament amb les persistents notes d'un violoncel. Són André i Dorine, una parella d'ancians que, com tantes altres, ha caigut en la desídia, oblidant el que un dia els va unir. De les parets penja el passat, com a únic testimoni d’allò que van compartir. Però un esdeveniment irromprà en les seves vides, obligant-los a recordar el que van ser. Una mirada al passat que els ajudarà a construir un nou present, encara que potser massa tard.

André i Dorine, és una muntanya russa de rialles i plors, que sense una sola paraula i amb el poder de la màscara, camina entre el drama i la comèdia, entre la vida i la mort, l'amor i l'oblit. André i Dorine és un espectacle sincer i emotiu, representat per tres actors que interpreten més de quinze personatges. Sense necessitat de pronunciar una sola paraula, les màscares adquireixen vida pròpia i els cossos són capaços de transmetre sensacions tan aclaparadores que el públic se sent traspassat immediatament per la calidesa de la seva proposta. Va ser el millor espectacle i dramatúrgia al Festival Be Birmingham, Anglaterra el 2011.

Direcció: Iñaki Rekarte
Intèrprets: Edu Cárcamo, Garbiñe Insausti i José Dault

Durada: 1 hora 20 minuts
Preu: 8€. Comprada conjuntament amb un espectacle excel·lent, 5€. Venta d'entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal El Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de la sala La Cate

 

Et pot interessar

Adéu Peter Pan
Diumenge 13 de setembre, 18h
Figueres
Divendres 22 de maig, 21h
Figueres
Teatre 'Un dia qualsevol' d'Oriol Tarrasón
Dissabte 11 d’abril, 22h
Artesa de Segre
Dissabte 18 d'anril, 11h
Castelló d'Empúries
Del 25 de gener al 14 de juny
Figueres, La Jonquera
Fairfly
Dissabte 25 d'abril, 21h
Roses
Del 9 al 12 d'abril
Figueres
Festival Circpicat, Circpicat, Alpicat, 2020
Del 26 al 28 de juny
Alpicat