Activa't
,
2014
Dissabte 11 d'octubre
Figueres
Figueres

Comerç Fashion Day Figueres

La dinamització comercial requereix que els centres urbans de referència treballin constantment per desenvolupar accions que promoguin la destinació. Per aquest motiu Comerç Figueres juntament amb la nova escola de models implantada a la ciutat, Piùbella Models, desenvolupen una nova iniciativa. El projecte Comerç Fashion Day surt d’una iniciativa creada per la nostra entitat i per professionals del món de la moda i l’espectacle, Piùbella Models Agency. Pretén donar un impuls a la ciutat, especialment al comerç, tot convertint-la en icona de la moda per un dia.
Es vol que aquest dia o tarda, Figueres sigui ciutat de moda, que tingui presència, glamour, gent “guapa” i sobretot propiciar el reconeixement a la gran feina que fan els botiguers dins del cercle de la moda a la ciutat. 

La proposta central és la de realitzar a la Plaça de l’Ajuntament tallers de 16.30h a 18.30h i dues desfilades de tendències tardor-hivern on totes aquelles firmes participants de roba, botigues, dissenyadors, puguin mostrar les seves col·leccions i captivar el públic assistent entre 18.30h i 21h. 

La intenció però, és anar més enllà i realitzar una sèrie d’esdeveniments que any rere any facin de Figueres un punt de trobada i de referència comercial i turística entre els centres comercials urbans catalans.  

 

Horaris

16.30 h Tallers (Infantil: Imaginarium/Foulards: ESCOT)
18.30 h Primera desfilada: Bóboli, Benetton, Qüest Urban Stores, Casals, Lacoste, Bonet, SEISU Figueres, Esports Josep, Norbert Font, Blau
19.45 h Segona desfilada: Casals, Qüest, Seisu, Benetton, La Llar del Nadó, Can Monturiol, Tamaris

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar